Kafkasya Özel Sayısı Makale Çağrısı

Kafkasya Özel Sayısı Makale Çağrısı

Kafkasya ve Çevresi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı

11 Aralık 2023, Pazartesi 9
Kafkasya ve Çevresi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Artvin Çoruh Üniversitesi heyeti Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesini Ziyaret Etti

11 Aralık 2023, Pazartesi 17
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin ve beraberindeki heyet Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesini ziyaret etti.

Kafkasya ve Çevresi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak;150 yıllık Kutaisi İlia Çavçavadze Devlet Kütüphanesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Konferansa katılım sağlanmıştır.

01 Kasım 2022, Salı 194
Artvin Çoruh Üniversitesinin tanıtımı ve ikili ilişkilerin gelişimi için Gürcistan"ın Kutaisi şehrinde bulunan 150 yıllık Kutaisi İlia Çavçavadze Devlet Kütüphanesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Konferansa katılım sağlanmıştır.

Tiflis’ te Gürcistan Teknik Üniversitesi'ne Ziyaret

12 Mart 2022, Cumartesi 308